Entrada i registre dels infants a la Ludoteca


Hola companys i companyes, us vull explicar com es realitza l’entrada i el registre de cada infant cada dia a la Ludoteca.
A l’entrada del centre hi ha una recepcionista que té un llistat de tots els infants socis, separats per grups d’edat, tal i com es distribueixen a la Ludoteca, de 0 a 5 anys i de 6 a 12 anys. Els més petits han d’anar acompanyats per un familiar, els més grans ho fan tots sols.

Un cop són les 17h i van entrant les famílies, es posen en filera i cada infant diu el seu nom i la recepcionista marca amb una creu el nom de l’infant que correspon amb la data d’aquell dia. Un cop els infants més grans s’han apuntat a la llista, ja poden anar a jugar. Els infants més petits s’han de posar una enganxina on s’indica el seu nom, a sobre de la roba. Els hi fa molta gràcia, tot i que els més petits se la treuen ràpidament i els familiars han optat per enganxar-la a l’esquena de l’infant.

Els infants poden estar a la ludoteca de les 17h a les 20h, hi ha alguns que se’n van abans o entren més tard perquè realitzen activitats extraescolars. Com que hi ha un màxim de 45 infants que poden estar en la franja d’edat de 6 a 12 anys i hi ha 200 infants inscrits, s’ha acordat que els nens i les nenes poden venir com a màxim 3 dies a la setmana, així s’afavoreix que tots els infants tinguin accés a la Ludoteca.


També poden venir infants de manera esporàdica, un cop al mes i realitzant un pagament de 5 €. La quota de tot l’any ronda els 60 €, crec que és una quota bastant assequible per tot el servei que s’ofereix al centre.


M’ha resultat bastant sorprenent, com els infants accedeixen ràpidament al centre, diuen el seu nom i ja saben a quin lloc de la llista es troben i amb unes cares d’il.lusió i entusiasme entren per jugar als espais de joc.


Bé seguim compartint experiències.


Comentarios

Entradas populares de este blog

Taller de Xapes

Fitxes dels jocs de taula