Arranjaments


Al final i a l'inici de cada trimestre, els professionals de la Ludoteca realitzen canvis de material i d'organització de la Ludoteca, o tal i com diuen ells fan arranjaments. Per això, aquests dies vaig estar mirant els materials i les joguines de la franja de 0 a 6 anys, observant l'estat en què estaven i analitzant si faltava alguna peça,..., si en falta alguna ho haviem de deixar anotat en un paper a sobre de cada joc perquè els educadors ho sapiguessin.
També com vam fer canvis de jocs de taula, van tenir que canviar els títols de les peces de cada joc que es guarden en capses organitzat tot per l'ordre alfabetic, de manera que sigui visualment fácil d'accedir. Cal recordar que les peces de cada joc no están a l'abast dels infants, ells saben que no ho poden agafar, sinó que ho tenen que demanar a l'educador responsable d'aquella sala.

També realitzen canvis de jocs per les consoles, van actualitzant els jocs perquè els infants també es cansen de jugar sempre als mateixos jocs.

Crec que és important anar canviant el material i els jocs dels espais de la Ludoteca perquè els infants poden conèixer d'altres i resulta molt enriquidor per a ells poder a altres joguines, si més no també s'avorreixen de jugar sempre al mateix. No sé què en pensen vosaltres?

Mireia

Comentarios

  1. Hola Mireia!
    El lloc on realitzaràs les pràctiques sembla un lloc força interessant.
    Ànims!
    Te convido a visitar el meu blog: https://lesmeuespractiquespsicopedagogia.blogspot.com.es/2018/03/pla-dintervencio.html
    Fins aviat!

    ResponderEliminar
  2. Hola Mar, si la veritat és que estic aprenent molt a la Ludoteca, realitzen activitats molt interessants..

    Ens veiem per aquí.

    Una abraçada

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

Entrada i registre dels infants a la Ludoteca

Taller de Xapes

Fitxes dels jocs de taula