Cuina sense foc



Us voldria explicar una activitat que va tenir lloc l'altre dia amb els infants a la Ludoteca.  A la ludo, assisteixen molts centres educatius tan d’infantil com de primària que realitzen visites formatives i que poden utilizar algun espai del centre perquè els infants hi puguin jugar. Però també  hi assisteixen alumnes de Cicles Formatius Superiors que están estudiant Educació Infantil i que venen a visitar el centre i de vegades realitzen alguna activitat amb els infants. L'altre dia  van venir unes alumnes de 1r Cicle Formatiu de Grau Superior d’Educació Infantil d’una escola de  Barcelona ha realitzar un taller tan per als infants de 0 a 5 i de  de 6 a 12 anys. Com estic fent pràctiques en la franja de grans, us vull explicar el que varen fer amb ells.  Aquest taller s'inclou dins del programa  "Cuina sense foc" que són activitats-tallers que realitzen amb els infants amb diferents aliments però sense cuinar.

L'activitat consisteixen realitzar un batut fresc. Els infants, s'asseuen en una taula rodona, on al mig hi han tots els aliments preparats en plats perquè els infants els puguin manipular. Cada infant agafava un got i anava tallant i col.locant les fruites que ells i elles volien posar a dintre, sempre amb l'ajuda dels alumnes. Hi podien posar kiwi, platan, poma, maduixes i tot barrejat amb una mica de iogurt. Cada infant triava la fruita que volia posar al batut segons els seus gustos. Un cop fet, s'ho podien beure o emportar-se cap a casa.

L'activitat va tenir molt d'èxit, en total ho varen fer uns 30 alumnes i tots es mostraven participatius i molt motivats.




Comentarios

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

Entrada i registre dels infants a la Ludoteca

Taller de Xapes

Fitxes dels jocs de taula