Hola, us voldria parlar dels espais o racons que tenen els infants de 6 a 12 anys a la Ludoteca Olzinelles. El centre s’obre a les 17h i els infants un cop s’apunten a la llista poden pujar al primer pis on trobem la sala d’habilitats i la sala de jocs de taula, i en el segon pis hi ha la sala de joc simbòlic i la sala de joc motriu. Tots els espais están oberts tota la tarda, menys el de joc simbòlic i motriu que esta obert alguna estona.

– Sala d’habilitats: hi trobem 4 televisors amb consoles (Wii 2, PlayStation, i ), 2 tablets, i una pantalla gran amb la consola Xbox Kinect que detecta el moviment. També hi ha 3 armaris al costat de cada televisió, amb els jocs de cada consola i els seus corresponents comandaments.  Els infants no poden ni posar ni treure els jocs, això s’encarreguen els monitors. A la sala del costat hi ha una futbolin, taula de ping-pong i una taula de hochey d’aire, tot amb el seu material i capses amb diferents models de rubiks.


– Sala de jocs de taula: està separada per espai per dibuixar o pintar, jocs de construcció, tipo Lego, i jocs de taula. Les capses dels jocs estan buides i les instruccions així com el material de cada joc està guardat en unes caixes que els monitors s’encarreguen de donar-li a l’infant. En aquesta sala més tranquil·la, també es poden fer els deures per els infants que ho necessitin.

– Sala de joc motriu: hi trobem diferent material com pilotes grans, matalassos, mòduls tous,…. els infants s’han de treure les sabates abans d’entrar. Aquesta sala està onberta nomès els dimarts ja que els altres diez l'utilitzen els infants més petits.


-Sala de joc simbòlic:  recrea un hotel que es diu  OlziHotel. Hi trobem una recepció, una cuina, habitació, botiga, bar amb el seu escenari per a fer espectacles,… a cada racó de la sala hi ha una fotografía  de com està organitzat tot el material perquè a l’hora de recollir sigui més fácil.










Comentarios

Entradas populares de este blog

Entrada i registre dels infants a la Ludoteca

Taller de Xapes

Fitxes dels jocs de taula