Pintar amb aquarel.les i sal

Aquesta setmana vam realizar a la Ludoteca un taller de pintura. Per fer-ho era necessari utilizar: paper especial d'aquarel.la, pinzells, aquarel.les, pega, got d'aigua per netejar el pinzell i sal. Es tractava de realizar un dibuix pintant amb aquare.les, després dibuixar a sobre amb la cola i tirar la sal, un cop està tot fet, expulsem la sal i deixem assecar-ho bé.  Aquest taller es duia a terme a la sala de jocs de taula, que és el lloc on es realitzen tots els tallers, degut a que la cuina està ben a prop.

El taller el realitzava un monitor de la Ludoteca i les alumnes de pràctiques ajudavem als nens i les nenes, sempre hi ha algún nen o nena que no sap com tirar la sal o la pega.  Primer de tot, s'havien d'apuntar els nens i nenes que volien pintar i un cop hi hagués algún lloc buit a la taula podien realitzar el taller. Resulta increíble observar com els infants dibuixaven amb molt d'enginy i  amb molta imaginació. Alguns nens realitzaven dibuixos relacionats amb monstres i personatges de dibuixos i les nenes realitzaven imatges circulars relacionades amb el sol o l'arc de Sant Martí.

Realment el resultat del taller va ser bastant satisfactori per totes les criatures, moltes volien participar i gaudien pintant, però sobretot es sorprenien de veure el resultat final. El van realizar entre 15 i 20 criatures.

Us agrada el taller?

Mireia





Comentarios

Entradas populares de este blog

Entrada i registre dels infants a la Ludoteca

Taller de Xapes

Fitxes dels jocs de taula